Östra Sala backe

Framtidens bostäder växer fram längs Johannesbäcksgatan i östra Uppsala, med höga krav på gestaltning och miljö. Närheten till Gränby centrum och Gränby köpstad är en stor tillgång. Ambitionen att skapa en andra stadskärna i Sveriges fjärde största stad är på god väg att förvekligas.

Ny knytpunkt för busstrafiken planeras, fler butiker, stor arena, biografer och trevliga restauranter som komplement till dagens stora utbud.

Det är alltid nära till grönskan när du bor i Brf Solsidan, tack vare flera stora parker med flera lekplatser och två 4H-gårdar, allt inom promenadavstånd. De är perfekta utflyktsmål för barnfamiljer.

I Östra Sala backe ges barnen en trygg uppväxtmiljö med närhet till många vänner och fritidsaktiviteter, flertalet förskolor och skolor.

Pendlarläget är ypperligt, med nära till påfarten till motorvägen för dig som pendlar med bil. Åker du tåg till jobbet cyklar du till rese­centrum på tio minuter. Vill du hellre åka buss så avgår de med tio minuters intervall. Om du inte behöver pendla till arbetet så har du all tänkbar service inom en kort promenad från bostaden.

Filmen visar byggplatsen i maj 2016. De röda markeringarna visar var Brf Solsidan kommer att finnas.

Första bild visar var Brf Solsidan ligger i Kv Nattviolen med 7 hus

Brf Solsidan 1

Andra bild visar var Brf Solsidan ligger i Kv Bäckrosen med 6 hus.

brf Solsidan 2